[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co sie dzieje z nasza polska muzyka? Czy polska zaczyna sie staczac na dno i staje sie juz praktycznie tylko i wylacznie hip-hopem?? Zespoly sie wypalaja? "Tonacy Krawczyka sie chwyta" ?? Co wy sadzicie o naszej muzyce? Czy jestesmy skazani na kupe popu i hip-hopu?
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 10.10.2004 22:20 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE wiesz nie chcę Cię zasmucać i przyćmiewać Ci czegoś, ale KAzik bardzo mocno łączy się z hip hopem. kiedyś na pewno mocniej, teraz coraz słabiej. poza tym zbyt wielu wykonawców pokroju Kukiza [który wg mnie wcale taki dobry nie jest] i Kazika nie ma. są Włochate, Farben Lehre itp. ale ttego w radiu to jeszcze 'lepiej' słuchać niż Kata. ja bardzo lubię Wlochatego, ale to nnie muzyka do radia. Sto procent racji Voltus. Kazik moze byc rownie tematem dla ludzi lubiacym punk, hh albo lubiacych taki rodzaj muzyki i tekstow. W czesci jego albumow mozna znalezc elementy hh ale i tak podoba mi sie on bardziej za zywe instrumenty teksty rowniez wydaja mi sie lepsze. Jednak trzeba przyznac ze Kazik moze byc powodem roznych ciekawych dyskusji. QUOTE a Akurat? dawno temu dostałem teledysk. bardzo dużą zajawkę miałem, wiersz mojego łódzkiego największego twórcy zaśpiewany jak świetnie. bardzo mi się to w dalszym ciągu podoba. dałem kilku osobom na forum tu linka. bardzo porządna poezja ska-kana ;] Przespalem, prosze o zarzucenie ponownie. Ps. God damnit right Wlochaty to nie jest muza nadajaca sie do puszczania w radiu. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:40 |