[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co sie dzieje z nasza polska muzyka? Czy polska zaczyna sie staczac na dno i staje sie juz praktycznie tylko i wylacznie hip-hopem?? Zespoly sie wypalaja? "Tonacy Krawczyka sie chwyta" ?? Co wy sadzicie o naszej muzyce? Czy jestesmy skazani na kupe popu i hip-hopu?
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 10.10.2004 22:20 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
QUOTE w ogóle mam ogromny szacunek i sentyment do polskiej muzyki... słucham całej masy polskich zespołów [ale wszystko jest nieco niż Coma;]. Myslovitz, Akuraci, Hey, Dezerter, T.Love, Hunter tez jest dobry. etc., etc. T.Love to już nie to samo T.Love co kiedyś :/ Myslovitz, Hey, Come lubię, KATu podoba mi się bardzo "Łza dla cieniów minionych". A ogolnie u nas w Polsce jest raczej zastój, nowym zespołom jest ciężko się wybić, część starych to już nie ta sama bajka co kiedyś, połowa polskiego hip-hopu to totalne dno. Dobrze nie jest, ale nie jest też najgorzej- takie moje zdanie. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:08 |