[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co sie dzieje z nasza polska muzyka? Czy polska zaczyna sie staczac na dno i staje sie juz praktycznie tylko i wylacznie hip-hopem?? Zespoly sie wypalaja? "Tonacy Krawczyka sie chwyta" ?? Co wy sadzicie o naszej muzyce? Czy jestesmy skazani na kupe popu i hip-hopu?
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 10.10.2004 22:20 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 12.10.2004 16:06) Nowa płyta Kazika jest kapitalna. Napewno trudna i "chropowata" ale niesamowicie interesująca i niesztampowa. Można nie lubić, ale trzeba posłuchać. Przynajmniej dla orientacji. Dobry Kazik nie jest zly Gorge W Bush kocha Polske piosenka ktora mi sie najbardziej 'wkrecila' podczas 1 przesluchania. Cztery dychy za taki album to nic naprawde sie oplaca ![]() QUOTE(MisieK @ 13.10.2004 23:15) No i sie nie rozpada co kilka miesiecy. QUOTE(TimmY @ 14.10.2004 13:51) Omen, i pochuj od razu w pierwszym poscie zle oceniasz gatunek pop i hiphop, jakby wszystko inne bylo lepsze a to juz jest najwieksze gowno jakie nas zalewa. Ja rowniez za darciem mordy w stylu Vadera nie przepadam. Kazik? Kazik to kamien wegielny polskiego hiphopu. Muzyka poslka wcale sie nie wypala. Wrecz przeciwnie. Dazymy do jakis nurtow ktore wyznacza nam zachod, inne kraje. A to ze sie wypala moze powiedziec ktos komu dzisiejsza muzyka niezbyt przypada do gustu. No oczywiscie? Kiedys bylo inaczej, to co bylo nie wroci. Tak po prostu juz jest. A wogole teraz to rendy sa zespoly za ktorymi ja nie przepadam. maja zbyt ambitne teksty, ze ja, czlowiek swiatly, nie rozumiem metafor i przeslania... Jednak wole moj prosty, jakze znienawidzony przez wszystki rap. rap po godzinach i luz ponad wszystko. 1) Aktualnie jakos piosenki o imprach z fajnymi niuniami i duza dawka samego bitu ktora slyszy sie nieomal wszedzie to jednak nie jest to co tygryski lubia najbardziej. A jezyk uzyty w moim poscie byl jezykiem przystepnym dla kazdego. 2) Nie ppadajmy w skarjnosci muzyka nie konczy sie na hh i metalu. Ja tam Vadera lubie bo jest to jeden z najlepszych zespolow death metalowych na calym swiecie i nie zostali oni zbytnio docenieni w Polsce. 3) Trendy zespoly z ambitnymi tekstami? No te w TV naleza do takowych w 100%. BTW. Wlasnie dostalem w rece plyte Grabarz - Starchy na lachy no i musze przyznac ze jestes pozytywnie ja zaskoczony. Jednak tak czy fak taka muzyka w polskim radiu i tv nie zagosci bo miejsce jest zarezerwowane dla zespolow ambitniejszych. Swoja droga czy ja jestem slepy i gluchy czy jednak nasze miedia nie puszczaja lepszego hip-hopu. Ostatnio mialem cos puszczane i bylo to zupelnie co innego niz to co slyszymy caly czas (to ponoc byl hh czy tam polski rap ). -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:25 |