[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co sie dzieje z nasza polska muzyka? Czy polska zaczyna sie staczac na dno i staje sie juz praktycznie tylko i wylacznie hip-hopem?? Zespoly sie wypalaja? "Tonacy Krawczyka sie chwyta" ?? Co wy sadzicie o naszej muzyce? Czy jestesmy skazani na kupe popu i hip-hopu?
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 10.10.2004 22:20 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kira, pamiętasz początek lat 90tych (ja słabo)? Wtedy w telewizji było to co było i fajnie było. Ja wiem, że jest dużo fajnych zespołów na "drugim planie", ale oni tej rzeki nie zawrócą. Mogą ją zawrócić White Stripesi, Strokesi czy Franz Ferdinand, ale w Polsce nikt tych zespołów nie słucha i wszyscy uważają je za jakieś głupie fanaberie, jeśli wogóle o nich słyszeli. Smutne. Idzie Nowa Rockowa Rewolucja, a tu dalej wszyscy tęsknią za punkiem i złotymi latami heavy metalu, zamiast pochwycić w dłonie Nowe Rockowe Sztandary. Ale ja tu o zagranicznych a miało być o polskich, więc teraz konkluzja, że to wcześniej to niby na temat. Bo mi chodzi o to, żeby w Polsce ludzie młodzi zamiast zakładać milionową kapelę metalową, którą wyda metal mind i nic z tego nie wyniknie, podpatrzyli trochę od zachodniej młodzieży i jakoś twórczo tą Rewolucję na nasz grunt zaczeli zaszczepiać. Ale najpierw trzeba wiedzieć co to Franz Ferdinand i ze można słuchać 2osobowego zespołu z (o zgrozo zgrozo!) kobietą na perkusji.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:20 |