[muzyka] Coma
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Coma
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Otóż, Coma. Co sądzicie o tym zespole? Tyle się o nim ostatnio mówi, nowa płyta ('Pierwsze wyjście z mroku'), to postanowiłam sprawdzic, co to takiego. Na chybił trafił sciagnelam piosenke '100 tysiecy jednakowych miast', ktora aktualnie jest jedna z moich ulubionych. Przy posluchaniu kolejnych utworow jeszcze sie utwierdzilam w przekonaniu, ze to naprawde dobra kapela rockowa. Niebanalny styl, slowa, wokal. Zetkneliscie sie juz blizej? Co sadzicie?
po wiecej informacji na coma.art.pl (: Ten post był edytowany przez Neonai: 15.10.2004 22:49 |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Coma....tak. Bardzo ich lubię. Kiedys uslyszałam, ze w tym zespole brak mlodego ducha. Bądz co bądz nie zgodziłam sie bo Ci faceci sa fantastycznie. Teksty...świetne podoba mi sie tekst piosenki "Leszek Żukowski". BRakowało takiego zespołu na polskich rynku muzycznym.
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:00 |