Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
BlackOmen |
26.10.2004 21:33
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Wlasnie czy znacie jakies muzyczne
fenomeny. Styl ktory zupelnie odcina sie od wiekszosci rzeczy jakie mozna
spotkac albo bylo spotkac na rynku w owczesnym czasie? Cos co zauroczylo i
bylo cudowna jedyna niepowtarzalna rzecza.
Jak dla mnie takimi rzeczami sa 'Dead Can Dance' i 'This Mortal Coil' no i oczywiscie Mike Oldfield . Cos wiecej napisze o nich pozniej. Narazie czekam na wasze typy na muzyke nietypowa, godna polecenia. -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
31.10.2004 20:09
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta |
a ja tak sobie myślę, że w zasadzie
wszystko co lubię jest na swój sposób wyjątkowe, w końcu nie słuchamy byle
czego, prawda ;D ale tak poważnie... chyba naprawdę moja muzyka jest
generalnie dość... hm specyficzna i wyróżniająca się. nie, nie chodzi o to,
że sie jakos wywyższam, bo inne, specyficzne i oryginalne nie od razu musi
znaczyc dobre. ale tak jest. raczej słucham dosc charakterycznych rzeczy.
Elva, ładny jest jeszcze Brianek z Placebo ^^ hehe. i ale ja bym kciała być na Roguckim dzisiaj!! dzisiaj jest ten gliwicki koncert, na który miałam jechac......... ehhhh. dupa.szit.fak. jak nie pojade 3grudnia to sie powiesze. albo utopie w błocie. taak, w tym pieknym jesiennym błotku. to bedzie piękna śmierc. >.< -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:16 |