Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
BlackOmen |
26.10.2004 21:33
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Wlasnie czy znacie jakies muzyczne
fenomeny. Styl ktory zupelnie odcina sie od wiekszosci rzeczy jakie mozna
spotkac albo bylo spotkac na rynku w owczesnym czasie? Cos co zauroczylo i
bylo cudowna jedyna niepowtarzalna rzecza.
Jak dla mnie takimi rzeczami sa 'Dead Can Dance' i 'This Mortal Coil' no i oczywiscie Mike Oldfield . Cos wiecej napisze o nich pozniej. Narazie czekam na wasze typy na muzyke nietypowa, godna polecenia. -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Arwen |
02.11.2004 11:00
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Lothlorien/Rivendell |
QUOTE(Kira @ 31.10.2004 20:09) No, on jest ładny, zależy kiedy Ale słodki. QUOTE(kaola @ 31.10.2004
20:52) Absolutnie
niesamowita Tori Amos. Ja tą kobietę wielbie, i jej cześć oddaję.
Każda jej płyta to dla mnie pe-reł-ka! Słyszał ktoś w ogóle o niej?
Moja mama się zasłuchiwała namiętnie i do tej pory powraca chyba do Tori, nie wiem, w każdym razie była na jakimś koncercie nawet w Poznaniu czy gdzieś. A Tori tak śmiesznie siedzi jak gra Ale gra i śpiewa całkiem nieźle... No i a'propo perełek: "Despre Tine" O-zone. Perełka jak... no chyba nie powiecie, że nie...? Sorry, ale jak to mówią, ciężko było się powstrzymać. -------------------- "Nie każde złoto blask okrywa,
ani wędrowiec myli drogi, starość dojrzała siłą bywa, korzeni mróz nie sięga srogi..." Remembering Sirius |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:04 |