Muzyczne Perełki, coś
niepowtarzalnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyczne Perełki, coś
niepowtarzalnego
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wlasnie czy znacie jakies muzyczne
fenomeny. Styl ktory zupelnie odcina sie od wiekszosci rzeczy jakie mozna
spotkac albo bylo spotkac na rynku w owczesnym czasie? Cos co zauroczylo i
bylo cudowna jedyna niepowtarzalna rzecza.
Jak dla mnie takimi rzeczami sa 'Dead Can Dance' i 'This Mortal Coil' no i oczywiscie Mike Oldfield ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 04.11.2004
22:50) QUOTE dla
mnie nazwanie Anathemy albo Radiohead gównem jest równoznaczne z nazwaniem
gównem Chopina albo Mozarta. to jest klasyka. gdybyś miał choćby minimalne
pojęcie o tych zespołach i o tym ile wniosły to muzyki, to powiedziałbyś
czegoś takiego. Na oczy ci padlo? Jakos nigdzie jeszcze nie napisalem Anathema lub Radiohead to gowno. pod postem, w którym ktoś wymienił m.in Radiohead i Anathemę powiedziałes cos w stylu, ze 'teraz to juz zaczynaja wymieniac gówna a nie perełki'. więc nie miej teraz pretensji, ze ktos mógł odebrac to w taki sposób. to Twoje słowa. zreszta, dobra, skonczmy juz drązyc to, bo to nie ma sensu. z mojej strony to juz koniec tej 'rozmowy'. do zadnych wspólnych wniosków nie dojdziemy, Ty jestes nietolerancyjny, a ja nie moge gadac z takimi ludźmi. QUOTE(BlackOmen @ 04.11.2004 22:50) Ja osobiscie jakos znam wiecej osob
ktore nawet nie kochaja metalu ale wola sluchac metal niz hh (sa to ludzie
tzw neutralni). Owszem nie beda trawily deathu albo jakiegos ostrego blacku.
Jednak juz trashem sie
zainteresuja. ja osobiście jakos znam więcej osób, które nawet nie kochają hh ale wole słuchac hh niz metal [sa to ludzie tzw. neutralni]. i co? nie rozumiem więc tego 'argumentu'. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:12 |