Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
BlackOmen |
26.10.2004 21:33
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Wlasnie czy znacie jakies muzyczne
fenomeny. Styl ktory zupelnie odcina sie od wiekszosci rzeczy jakie mozna
spotkac albo bylo spotkac na rynku w owczesnym czasie? Cos co zauroczylo i
bylo cudowna jedyna niepowtarzalna rzecza.
Jak dla mnie takimi rzeczami sa 'Dead Can Dance' i 'This Mortal Coil' no i oczywiscie Mike Oldfield . Cos wiecej napisze o nich pozniej. Narazie czekam na wasze typy na muzyke nietypowa, godna polecenia. -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
BlackOmen |
04.11.2004 22:18
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
QUOTE pod
postem, w którym ktoś wymienił m.in Radiohead i Anathemę powiedziałes cos w
stylu, ze 'teraz to juz zaczynaja wymieniac gówna a nie perełki'.
więc nie miej teraz pretensji, ze ktos mógł odebrac to w taki sposób. to
Twoje słowa. zreszta, dobra, skonczmy juz drązyc to, bo to nie ma sensu. z mojej strony to juz koniec tej 'rozmowy'. do zadnych wspólnych wniosków nie dojdziemy, Ty jestes nietolerancyjny, a ja nie moge gadac z takimi ludźmi. Mama zakazala ci rozmawiac z nietolerancyjnimi? Podkresle jeszcze raz jedno (ty chyba omijalas moje posty albo czytalas je bez zrozumienia) jestem nietolerancyjny pod wzgledem spieprzonych gustow (a w szczegolnosci muzycznych). Nie zdzierze czlowieka ktory chce wcisnac gowno pod pretekstem czegos dobrego. Odziwo rasowych uprzedzien nie mam. Szkoda nie? Po drugie pozniej juz napisalem co uwazalem jako gowno. Czytaj uwaznie. Specjalnie juz dla was zaczne cytowac dokladnie kazde slowa. QUOTE Owiec - a o co Ci dokładniej chodziło
? Z czym? Z gownem? To chodzilo mi o wszelkiej masci ozoniastych i gejmetali ktorzy zaczeli byc propagowani. Na hh nie zwracalem uwagi Teraz obawiam sie zakladac tematu z filmowymi perelkami. QUOTE Psz... nie bedziemy, ostatnio ucze sie
sporo o Hiv i jestem przeczulony - a co jak Omen ma mini ranki w
ustach? 1) Nie mam hiva 2) nie mam mini ranek w ustach Co ty czlowieku insynuujesz? Swoja droga chyba nie wiecie na czym polega tradycyjne przywitanie typu mis. Oj ludzi ludzie. Widac ze nie interesuja sie historia Ten post był edytowany przez BlackOmen: 04.11.2004 22:22 -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
04.11.2004 23:40
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(BlackOmen @ 04.11.2004
22:18) Swoja droga chyba nie
wiecie na czym polega tradycyjne przywitanie typu mis. Oj ludzi ludzie.
Widac ze nie interesuja sie historia poofftopuje - na bank ogladales wiadomosci dzisiaj i sie chwalisz. ahah! mam cie ;D aczkolwiek przypomnienie obsciskow jaruzelskiego dlugo nie zapomne. a co do tematu - boli mnie ,ze za 300 lat (jesli dociagniemy) muzyke klasyczna beda zwac przeboje jakie dzis mozemy ogladac w mjuzik tv. brrr. coz, co po sobie zostawimy - z tego sie beda smiac -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:36 |