Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
BlackOmen |
26.10.2004 21:33
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Wlasnie czy znacie jakies muzyczne
fenomeny. Styl ktory zupelnie odcina sie od wiekszosci rzeczy jakie mozna
spotkac albo bylo spotkac na rynku w owczesnym czasie? Cos co zauroczylo i
bylo cudowna jedyna niepowtarzalna rzecza.
Jak dla mnie takimi rzeczami sa 'Dead Can Dance' i 'This Mortal Coil' no i oczywiscie Mike Oldfield . Cos wiecej napisze o nich pozniej. Narazie czekam na wasze typy na muzyke nietypowa, godna polecenia. -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
BlackOmen |
04.11.2004 23:45
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
GrimmY rozgryzles mnie! Punkt
dla ciebie!
QUOTE a
co do tematu - boli mnie ,ze za 300 lat (jesli dociagniemy) muzyke klasyczna
beda zwac przeboje jakie dzis mozemy ogladac w mjuzik tv. brrr. coz, co po
sobie zostawimy - z tego sie beda
smiac A jaka bedzie muzyka za te 300 lat? -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
04.11.2004 23:51
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(BlackOmen @ 04.11.2004
23:45) GrimmY
rozgryzles mnie! Punkt dla ciebie! QUOTE a
co do tematu - boli mnie ,ze za 300 lat (jesli dociagniemy) muzyke klasyczna
beda zwac przeboje jakie dzis mozemy ogladac w mjuzik tv. brrr. coz, co po
sobie zostawimy - z tego sie beda
smiac A jaka bedzie muzyka za te 300 lat? mua! hehe. jaka? wiesz...trudno to powiedziec, ale watpie zeby jakis tfurca klasyczny (tu wstaw w sumie kogolwiek do bernsteina...no moze on nie jest klasykowcem, ale mniej wiecej do roku 1940) mial nawet wyobrazenie, ze duza czesc mlozdiezy lubi chodzic na nawalnice techniawkowa, inni zachwycaja sie rymowaniem w tepie kałacha, innych kreci pogowanie itd. itp. mozna tylko gdybac. nie wiem. moze kiedys pierdniecie bedzie uwazane za szczyt poszanowania i sztuki grania. ciul wie :p -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:13 |