Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyczne Perełki, coś niepowtarzalnego
BlackOmen |
26.10.2004 21:33
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Wlasnie czy znacie jakies muzyczne
fenomeny. Styl ktory zupelnie odcina sie od wiekszosci rzeczy jakie mozna
spotkac albo bylo spotkac na rynku w owczesnym czasie? Cos co zauroczylo i
bylo cudowna jedyna niepowtarzalna rzecza.
Jak dla mnie takimi rzeczami sa 'Dead Can Dance' i 'This Mortal Coil' no i oczywiscie Mike Oldfield . Cos wiecej napisze o nich pozniej. Narazie czekam na wasze typy na muzyke nietypowa, godna polecenia. -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
BlackOmen |
11.11.2004 17:11
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
QUOTE BO,
znasz "Księgę Tajemniczą. Prolog" Kalibra 44? Jeśli po wysłuchaniu
tej płyty stwierdzisz, że hh to kielnia i syf to dam ci
spokój. DOBRA! Zaczynam wyszukiwanie w necie calego albumu i spokojnie go wyslucham pozniej zdam recenzje. QUOTE ja
ostatnio słucham poezji śpiewanej. i naprawdę... to jest coś pięknego,
cudownego,fenomenalnego,po prostu fantastycznego. to jest dla mnie właśnie
taka perełka... cos niespotykanego,wyjątkowego i tyle w tym
emocji.pokochałam na amen;) Na jesien dobry jest Krzysztof Daukszewisz - Nadwyobraznia czek it aut. QUOTE a jak Omenowi cos sie nie podoba i jak
go bola emoty, to juz jego sprawa, bo teraz jest taka
moda. A szczegolnei walenie calego ich rzadku w poscie nie? Swoja droga porownaj z pierwszy wydaje mi sie niedorobiony jedeny fajny emot jaki tutaj maja to ten EDIT No i god damnit zapomnialem o tym dlaczego chcialem sie udzielic w tym temacie. Dzisiaj po raz pierwszy uslyszalem HILLIARD ENSEMBLE/JAN GARBAREK: Officium Bylem zaszokowany bo muza jest w pierwszorzednym gatunku Chory, doskonaly glos, artystyczna muzyka no i oczywiscie saksofon. Komponuja sie wrecz genialnie. Jutro lece aby pozyczyc ta plytke bo na necie nie moge znalezc. Jednoczenie zwroce dyskografie Dead Can Dancow, Marillion-Scrip For A Jester`s Tear i Rush - Exit Stage Left. Ten post był edytowany przez BlackOmen: 11.11.2004 17:17 -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:41 |