Bezpieczna Polska
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bezpieczna Polska
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh po przeczytaniu artykulu na stronie gazety wyborczej nie widzialem czy
smiac sie czy plakac. Nie dowierzalem ze cos takiego moglo sie stac.
Warszawa jest tylko przykladem w gruncie rzeczy wszedzie takie jazdy moga
sie wydarzyc. Za cholera nie czuje sie w Polsce bezpieczny a ponoc
powinienem. Ale niby o kogo mam zwracac sie po pomoc? Sam kontra nawet 5
bezkarkowcow = rozplaskanie mnie o chodnik. A nikt nawet palcem nie kiwnie
jak takie bydlo bedzie mnie gonilo. A co z wami? Co sadzicie o artykule i o
naszym bezpieczenstwie?
Think, plan write! Jak to jest napisane w jednej boskiej ksiazce ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zasadniczo czułem sie bezpiecznie aż tu nagle
jednej nocy wracałem do domu (eh, z pielgrzymki ;] przeszedłem 350 km i
osobiście nie miałem siły nawet na to żeby uciekać) i na drodze staneli mi
ni to dresiarze, ni hiphopowcy ni kibole - trzech ich było, a przynajmniej
ja tylu widzialem. Bez zadnej przyczyny pokatowali mnie trochę, wyrwali
sporo wlosow i poszli sobie dalej. Slaby nie jestem, ale nawet w starciu z
dwoma takimi miskami bez szyi byłbym na straconej pozycji. W sumie i tak
skonczyło sie na poobijanej dłoni, szyi, rzadkich włosach (już mi nie
odrosną, a ścinać nie zmaierzam...) i niesamowicie głębokim kacu moralnym a
przynajmniej czułem się jak wielkie gówno - głównie przez stratę włosów
;]
Od tamtej pory ze sobą nosiłem zawsze jakiś ubezpieczacz (co czyni ze mnie psychopatycznego mordercę, patrzec topik o dresach i metalach) i jeżeli zdarzy sie podobna sytuacja, nie zawacham się go użyć, nawet gdybym napastnika miał poważnie uszkodzić... co mnie to, nie ja go prowokowałem. Ogólnie, od kiedy pojawiły sie grupy społeczne spod znaku dresików i bejsboli czuję się mniej bezpiecznie, nawet w moim małym Psku (gdzie niestety młodzież szybko uległa nowej modzie ;/). Policja? no niby jest, ale zaby trafić na takiego który ma duszę do tej pracy i faktycznie będzie we właściwym miejscu o właściwym czasie... cudu trzeba :] PS - ktoś kiedyś wymyślił żeby na meczach były dwa sektory - jeden dla normalnych kibiców, drugi dla kiboli obu drużyn - mogliby się nawzajem katować na smierć :> nogami i rękami się podpisuję pod tym projektem, w sumie to mogliby nawet wprowadzić odstrzeliwanie tego typu ludzi, na przykład co niedziele dziesięciu ;] psy sie odstrzeliwuje, kiboli tez mozna ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 02:51 |