Bezpieczna Polska
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bezpieczna Polska
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh po przeczytaniu artykulu na stronie gazety wyborczej nie widzialem czy
smiac sie czy plakac. Nie dowierzalem ze cos takiego moglo sie stac.
Warszawa jest tylko przykladem w gruncie rzeczy wszedzie takie jazdy moga
sie wydarzyc. Za cholera nie czuje sie w Polsce bezpieczny a ponoc
powinienem. Ale niby o kogo mam zwracac sie po pomoc? Sam kontra nawet 5
bezkarkowcow = rozplaskanie mnie o chodnik. A nikt nawet palcem nie kiwnie
jak takie bydlo bedzie mnie gonilo. A co z wami? Co sadzicie o artykule i o
naszym bezpieczenstwie?
Think, plan write! Jak to jest napisane w jednej boskiej ksiazce ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Ja mieszkam w Łodzi, a tu krótko mówiąć nie
jest zbyt dobrze z bezpieczeństwem. Na swoim osiedlu czuje się bardzo
bezpiecznie, pewnie dlatego że większość skejtów i dresów znam, bo są w
wieku mojego brata (miał za zaszczyt chodzić z takowymi rok do gimna
rejonowego później się przeniósł). Ale np. na Limance bym mieszkać nie
chciała. To, że nie jest w naszym kraju bezpiecznie, jest zasługą nas
samych: powszechna znieczulica i młodzież wychowywana przez ulice. Bardzo
mnie śmieszy jak dorośli marudzą na młodzież, że jest niewychowana. A kto
niby powinien nas wychowywać? Dorośli. No i trzeba dodać nasze genialne
prawo chroniące przestępce, a nie ofiare.
Gdybym miała domek i dostateczną ilość kasy to bym sobie kupiła 2 dogi argentyńskie 2 bullmastiffy (odzywa się moja kynologiczna mania) i jeszcze kilka innych przyjemnych piesków, to czułabym bardzo bezpiecznie:). W sumie to uczucie panicznego strachu, że ktoś mnie pobije itp. nie towarzyszyło mi jeszcze nigdy. Mojego brata pobili przed drzwiami szkoły jacyś uciekinierzy z poprawczaka. Byłoby źle gdyby nie ochroniarz pracujący w szkole. Policja w innych krajach nie jest wcale o wiele lepsza od naszej np. w niemczech (których nienawidze z całego serca swoją drogą). Zorientowana jestem jak jest w tamtym kraju, bo tam mieszka moja siostra cioteczna i opowiedziała mi pare historyjek o działaniu tamtejszej genialnej policji, których nie chce mi się przytaczać. -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 02:17 |