Dzieciństwo Voldemorta, jak to w
końcu było?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dzieciństwo Voldemorta, jak to w
końcu było?
Bellatriks |
![]() ![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
od pewnego czasu ee... nęka mnie jedna
sprawa, mianowicie czy Riddle był sierotą (jak pisze w 2 części) czy
wychowywał się z rodzicami? (jak pisze w 4 części)?
|
![]() ![]() ![]() |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A nie jest przypadkiem tak, że w IV części
jest mowa o Tomie seniorze, ojcu Voldka, a w II mówimy już o Voldku? http://wiejskie.fora.pl/ Pozdrawiam. Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 15:17 -------------------- |
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
QUOTE(Nimfadora @ 20.11.2004
17:40) A nie jest
przypadkiem tak, że w IV części jest mowa o Tomie seniorze, ojcu Voldka, a w
II mówimy już o Voldku? Pozdrawiam. QUOTE Nimfadora ma rację. To oczywiste, że w
IV części zostało opisane jak to Voldemort zemścił się na swoim ojcu i jego
rodzinie zabijając ich. to on był tym ''czarnowłosym
wyrostkiem'', którego widział Frank Bryce. Nom, moze macie racje... No chyba tak... Coz ja tak tylko myslalem ze to moglo byc nie glupie... A jesli chodzi o to jak zabil rodzinke, to wydaje mi sie ze walna avada, choc mogl tez wstapic w weza Nagini... Ten post był edytowany przez mastablasta: 20.11.2004 23:47 -------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:42 |