Dzieciństwo Voldemorta, jak to w
końcu było?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dzieciństwo Voldemorta, jak to w
końcu było?
Bellatriks |
![]() ![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
od pewnego czasu ee... nęka mnie jedna
sprawa, mianowicie czy Riddle był sierotą (jak pisze w 2 części) czy
wychowywał się z rodzicami? (jak pisze w 4 części)?
|
![]() ![]() ![]() |
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nes chyba podsumował/a to co mi się nie
zgadzało, więc właściwie ten temat wypadało by zamknąć. bo chyba nic nowego
nikt nie powie. Ale ja mam jedno pytanie którego nie rozumiem, a nie chce mi
się zakładać kolejnego tematu, bo to by było kompletne zaśmiecenie...
so... 5 tom, rozdział "Boże Narodzenie na oddziale zamkniętym", str. 547: "I wówczas, czując, jak panika przeszywa go na wskroś, pomyślał: To szaleństwo... jeśli Voldemort posiadł moje ciało, to przeze mnie ma znakomity wgląd na Kwaterę Główną Zakonu Feniksa! Dowie się, kto jest członkiem Zakonu i gdzie jest Syriusz... no i przecież usłyszałem mnóstwo rzeczy, których nie powinienem wiedzieć, wszystko, co mi mówił Syriusz owego pierwszego wieczoru... I moje pytanie brzmi: Dlaczego Voldemort chciał dopaść Syriusza? Przecież Syrisz nie był nigdy śmierciożercą, zdrajcą, ani nikim takim, którego Voldemort chciał dopaść... Syriusz był ścigany, więc nie mógł za dużo pomagać Zakonowi, więc po co Vold chciał go dopaść? ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:45 |