E. W. A.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
E. W. A.
Szelki Przeznaczenia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 41 Dołączył: 14.12.2004 ![]() |
EWA – Erotyk
Warzywno-Awangardowy
Androgyniczny bakłażan Cwałował do endywii Foremnych gonad Hojny i jurny kochanek Lubieżne łono Miętowego nasienia Oblane prądem rwącym Spełnienia talerzu! Uwielbienie warzywa Xenocydalnego yamu Zalanego żądzami Ten post był edytowany przez Szelki Przeznaczenia: 06.01.2005 00:14 -------------------- I rzekł Pan: A szelki wasze będą brzemieniem i dumą, gdyż zaiste mąż i niewiasta parać się będą przemysłem gumowym.
>>RURA PRODŻEKT<< |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
cenie autorów, ktorzy maja pomysl na swoj
utwor
ten użyty tutaj naprawde bardzo mi odpowiada (nie tylko dlatego, że wystepuje moje imie XD) pomysl swietny ale bardzo trudny do dobrego wykonania wiadomo, taka oryginalność jednak ogranicza a zmieszczenie sie w utworzonych ramach niekiedy stwarza problemy trzeba uwazać zeby nie popaść w chaotyczność żeby granica nie została przekroczona i wreszcie zeby treść była jednak rozumiana ciężko znaleźć cos dla siebie, coś pięknego pomiedzy, badz co badz, wymuszonymi slowami na igrek mimo wszystko jest ciekawy czasami az do przesady ^^ fajny tez pomysl z rozną czcionką oryginalny ale przekazu moim zdaniem za malo albo za duzo w kazdym razie nie ma proporcji wiadomo, ze kazda skrajność nie jest do konca dobra... tyle... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 06:25 |