Filmy Dajace Do Myslenia, cos
polecacie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy Dajace Do Myslenia, cos
polecacie?
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
od jakiegos czasu szukam filmu, ktory urzeklby mnie tak w 100%, o ktorym nie moglabym przestac myslec, ktory bylby dla mnie wzorem filmu.
nie znalazlam nigdy takiego filmu i pewnie nigdy go nie znajde. ale chcialabym obejrzec cos nietypowego, niedoslownego, cos, co zminiloby mnie w jakis sposob. dlatego, jezeli szczegolnie utkwil Wam w pamieci jakis film, cos sie przez jakis film w Was zmienilo, cos wiecej dostrzegliscie itd. to napiszcie. moze skorzystam z tego i ja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
MalGanis |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Znaki"
"Laleczka Chucky" - sam dopiero będę oglądać, bo jeszcze nie miałem okazji, ale wiem, że będzi zaje... "Piątek 13-ego" - sam dopiero będę oglądać, bo jeszcze nie miałem okazji, ale wiem, że będzi zaje... "Dracula 2000" "Resident Evil" "Harry Potter" - no, to jest chyba oczywiste ![]() "Duch" Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dopiszę ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(MalGanis @ 24.04.2005 10:09) "Znaki" "Laleczka Chucky" - sam dopiero będę oglądać, bo jeszcze nie miałem okazji, ale wiem, że będzi zaje... "Piątek 13-ego" - sam dopiero będę oglądać, bo jeszcze nie miałem okazji, ale wiem, że będzi zaje... "Dracula 2000" "Resident Evil" "Harry Potter" - no, to jest chyba oczywiste ![]() "Duch" Jak mi się coś jeszcze przypomni, to dopiszę ![]() filmy dajace do myslenia? ta mhm. jak ty myslisz po takich filmach, to masz popieprzone we lbie. kurde, ale ludzie podchodza plasko do takiego tematu. plasko... plytko. 3/4 filmow, ktore ogladamy sa filmami dajacymi do myslenia. oczywiscie nie mowie o tak zwanym kinie rozrywkowym. tylko czy bedziecie myslec, to juz wasza sprawa. najmocniej zadzialala na mnie 'Nienawiść' Kassovitza. 'La Haine'. pokazuje bardzo wiele. no i 'Ghost Dog' Jarmuscha. coz, jezeli film przepelniony ironia, moze dawac do myslenia, to ten jaknajbardziej. polecam. o 'Requiem...' ? coz, dziala mocno. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 23:44 |