Filmy Dajace Do Myslenia, cos
polecacie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy Dajace Do Myslenia, cos
polecacie?
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
od jakiegos czasu szukam filmu, ktory urzeklby mnie tak w 100%, o ktorym nie moglabym przestac myslec, ktory bylby dla mnie wzorem filmu.
nie znalazlam nigdy takiego filmu i pewnie nigdy go nie znajde. ale chcialabym obejrzec cos nietypowego, niedoslownego, cos, co zminiloby mnie w jakis sposob. dlatego, jezeli szczegolnie utkwil Wam w pamieci jakis film, cos sie przez jakis film w Was zmienilo, cos wiecej dostrzegliscie itd. to napiszcie. moze skorzystam z tego i ja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
kurde, widze ze niektorzy nei zrozumieli do konca o jakie filmy prosilam
![]() no wiec chodzi mi nie o film o jakis narkomanach czy takich jakis ludziach wydawaloby sie zwyklych. ja szukam czegos no... insiprujacego, niebanalnego, niedoslownego. a historia narkomana neistety jest doslowna moim zdaniem. ta doslownoscia moze wzruszac i poruszac, ale ja juz takich filmow sie naogladalam duzo. film sie skonczyl, w nocy przemyslalam kilka spraw i w zasadzie koniec tematu. a teraz chce czegos absolutnie niezwyklego, moze z gatunku filmow artystycznych, ale dajacych do myslenia. szukam czegos, co nie fabula daloby mi do myslenia, ale ujeciami, slowami, pieknymi scenami, niezwyklym pomyslem. heh, ale o czym ja wlasciwie pisze (mowie) takiego filmu, jaki mam anmysli penie do konca zycia nie znajde. coprawda znalazlam wsrod podawanych przez Was propozycji kilka tytulow, ktore wydaly mi sie ciekawe, wiec dziekuje za to, co juz mi daliscie, sprobuje sobie wypozyczyc. hmm i mam jeszcze jeden problem. chcialabym obejrzec film niezalezny z 1999r. "Patrzę na ciebie, Marysiu", nie mam pojecia jak moge taki nie najnowszy i nie najpopularniejszy film dostac do rak oO. moze macie jakies sposoby? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 23:31 |