[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co sie dzieje z nasza polska muzyka? Czy polska zaczyna sie staczac na dno i staje sie juz praktycznie tylko i wylacznie hip-hopem?? Zespoly sie wypalaja? "Tonacy Krawczyka sie chwyta" ?? Co wy sadzicie o naszej muzyce? Czy jestesmy skazani na kupe popu i hip-hopu?
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 10.10.2004 22:20 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Słyszeliście "Za szybcy się wściekli" Pokahontaz (czy jak się ich tam pisze.....)?
"Ile dałbym by zapomnieć ten skandal żenującego klauna Klaudia ma downa wszystkie chwile gdy debile te mają swoje złe chwile...." itd. Fajne ![]() Polski hiphop przypieprzył o dno i zagłębia się w mule. "Czy wiedziałaś o moich zamiarach" i inne Donie zabijają we mnie do cna wiarę. Co jakiś czas wychodzi coś lepszego (np. nowy Grammatik, wspomniane Pokahontaz czy OSTR) ale to już mniejszość która niedługo będzie traktowana jak skansen. Polski pop ambitnieje. I dobrze. Brodka jest naprawdę fajna. Tzn. piosenki Brodki, bo sama Brodka już trochę mnie, hehe. Rock się znalazł w jakimś klinczu, o tym zresztą pisałem na górze strony, nie będę się powtarzał. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Katon @ 29.04.2005 11:55) Słyszeliście "Za szybcy się
wściekli" Pokahontaz (czy jak się ich tam pisze.....)? "Ile dałbym by zapomnieć ten skandal żenującego klauna Klaudia ma downa wszystkie chwile gdy debile te mają swoje złe chwile...." itd. Fajne ![]() Polski hiphop przypieprzył o dno i zagłębia się w mule. "Czy wiedziałaś o moich zamiarach" i inne Donie zabijają we mnie do cna wiarę. Co jakiś czas wychodzi coś lepszego (np. nowy Grammatik, wspomniane Pokahontaz czy OSTR) ale to już mniejszość która niedługo będzie traktowana jak skansen. Polski pop ambitnieje. I dobrze. Brodka jest naprawdę fajna. Tzn. piosenki Brodki, bo sama Brodka już trochę mnie, hehe. Rock się znalazł w jakimś klinczu, o tym zresztą pisałem na górze strony, nie będę się powtarzał. QUOTE Sceny biedotą jak nigdy dotąd Ktoś mi doniósł [doniu] Że poniósł cię czar 5 minut gamoniu Nie jesteś Bogiem! Uświadom to sobie! Nie ma krzty boskości w tobie! To wiedz! Rahuene QUOTE Suczki?? Morda psie suczku!!
Naucz się od psa w łóżku kilku kruczków Diss? Jaki diss??- reakcja normalna Na ten poziom rapu - porażka totalna Fokussmok tak kawałek kozacki. punchują i to tak ładnie. Grimmy - a ja mam odmienne zdanie. jestem pozytywnie nastawiony do tej opcji. hip hop w mediach musi upaść. jak upadnie znowu powstanei tylko na innej bazie. a nawet jezeli nie to underground wyjdzie. bo oni chca w wiekszosci wychodzic. a i jest sporo dobrych. a slyszal ktos 247 ? funk dla smaku, plyty nie slyszalem ale dwa kawalki sa bardzo dobre ;d QUOTE Pottermenka Napisano 30.04.2005 12:48 I tak najwieksze dno to Tede, 5 2 Dębiec ( ... w kraju bez pracy to my polacy - wiesz co to znaczy - to my polacy...), goya, kombi, ! IWAN ! i Delfin , Damian i Janoszowa. Zreszta - wszystkie polskie hip-hopy ( sorry - fachowo - squady ; / ) to beznadzieja. beznadziejne to conajwyżej jest twoje podejście. TDFa slyszalas conajwyzej bezeli albo cos z notesu. a zasluzone WFD czy 3Ha? 52D ja bardzo szanuje, Hans jest jednym z niewielu przedstawicieli na naszym rynku rapu antysystemowego. a co poza tym slyszalas? bo nie mowmy tu o HempGru itepe. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:17 |