Pierwszy Zwiastun!, a także
strona i plakat CO
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pierwszy Zwiastun!, a także
strona i plakat CO
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Apple.com udostępniło pierwszy zwiastun filmu Harry Potter i Czara Ognia!
Aby go obejrzeć, kliknijcie tutaj. Po kliknięciu na niebieski znaczek Quick Time'a poczekajcie, aż zwiastun się załaduje (niestety, trochę to trwa - a mimo wszystko jakość nie zachwyca). Jeśli film nie chce wam się otworzyć, pobierzcie go stąd (przez polecenie "Zapisz element docelowy jako". Rozmiar pliku jest dość duży - 11,2 MB i ściąga się trochę czasu, ale za to potem możemy cieszyć się bardzo dobrą jakością trailera! ![]() Myślę, że warto także odwiedzić nowo otworzoną oficjalną stronę WB poświęconą filmowi i zobaczyć pierwszy oficjalny plakat... P.S. Ze 20 minut to mi z przygotowaniem newsa zeszło. Ciekawa jestem, czy dziś wszystkim wszystko włącza się w takim żółwim tempie. ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 08.05.2005 20:01 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Całkiem całkiem...
Kurcze, że taki mały rozmiar - jakby poszukać to znajdzie się gdzieś większy? Nawet Fleur, Krum i Digory wyglądają nieźle. Impie - co ty majaczysz? Ja tam zadnej twarzy nie widzę (co jeszcze nie znaczy ze jej nie maXD). Niepodoba mi się ten plakat... fakt, ze jakby znowu dali trzy glowy glownych bohatwrow to moznaby sie zanudzic na smierc, ale jakis dziwny ten jest. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 06:33 |