Filmy Dajace Do Myslenia, cos polecacie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy Dajace Do Myslenia, cos polecacie?
voldzia |
22.04.2005 20:24
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta |
od jakiegos czasu szukam filmu, ktory urzeklby mnie tak w 100%, o ktorym nie moglabym przestac myslec, ktory bylby dla mnie wzorem filmu.
nie znalazlam nigdy takiego filmu i pewnie nigdy go nie znajde. ale chcialabym obejrzec cos nietypowego, niedoslownego, cos, co zminiloby mnie w jakis sposob. dlatego, jezeli szczegolnie utkwil Wam w pamieci jakis film, cos sie przez jakis film w Was zmienilo, cos wiecej dostrzegliscie itd. to napiszcie. moze skorzystam z tego i ja |
Silda |
10.05.2005 16:41
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 05.04.2003 |
QUOTE a szukam czegos no... insiprujacego, niebanalnego, niedoslownego Przejrzałam temat, i chyba się nie powtórze, jeśli polecę: 'Tańcząc w ciemnościach' Larsa von Triera 'Europę' Larsa von Triera 'Siedmiu Samurajów' Kurosawy genialny film 'Wielki błękit' Luca Bessona 'Dantona' Wajdy Trzy kolory Kieślowskiego jako wielbicielka Gary'ego Oldmana polecam także 'Dracule' :] No, to masz w czym wybierać Aha, nie polecam Requiem dla snu. Kiepski film. Ale to tylko takie moje małe skromne zdanie. -------------------- sekai no hatemade
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:16 |