Kolejne Zdjęcia -bal
Bożonarodzeniowy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kolejne Zdjęcia -bal
Bożonarodzeniowy
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Gazeta brytyjska "The Sun" opublikowała zdjęcia.
Kliknij tu, aby je obejrzeć. ![]() 1. Parvati i Harry tańczą ![]() 2. Odbijany - Harry i Hermiona ![]() 3. Obiecany taniec - Victor i Hermiona Moja opinia: Ta suknia Hermiony! W książce pisze, błękitna , a reżyser/ ktoś tam się uparł. Zresztą sukienka Parvati miała być różowa, a jest pomarańczowa. Wszystko jest niezłe, podoba mi się wystrój sali. Ten post był edytowany przez Guardian: 13.05.2005 19:53 |
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
O matko O_o Ja tez sobie Rite inaczej
wyobrazalam,ale ta tez jest swietna! XDD Poza iscie rittowska ;P
To zlote jajko: fajne, nie powiem, ale tez mialam inne wyobrazenie. Glownie co do wygladu wnetrza ^^" Ale sie podoba. Nom, na tych zdjeciach Harry nie wyglada juz tak zle. Moze po jakis 15 minutach w kinie sie przyzwyczaje, przestane wydawac nieartykuowane dzwieki w stylu "fryyyyzjeeerrr...", itd. A co do stroju Kruma, to jak dla mnie jest OK. A tak na marginesie, Krum wcale nie mial byc zabojczo przystojny w ksiazce ^^" Nie byl brzydki, ale tez nie powalal niekogo uroda. Tylko na ekranie przy niskiej Hermionie to wyglada troche jak pedofil ;P. Nom, zgadzam sie z Toba voldzia, ja tez sobie wyobrazalm Parvati tak jak Ty. Ale ta tez jest ladna. Ciekawe w co ubiora jej siostre? ^^" A jezeli chodzi o te zielona szate; gdyby Radcliffe mial zielone oczy, to moze i by taka szata pasowala. A jak nie, to chyba w czerni mu lepiej ^^". ........dlaczego Harry nosi sweterek? ^^""""""" Ten post był edytowany przez Pszczola: 12.05.2005 21:54 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:26 |