Pierwszy Zwiastun!, a także
strona i plakat CO
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pierwszy Zwiastun!, a także
strona i plakat CO
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Apple.com udostępniło pierwszy zwiastun filmu Harry Potter i Czara Ognia!
Aby go obejrzeć, kliknijcie tutaj. Po kliknięciu na niebieski znaczek Quick Time'a poczekajcie, aż zwiastun się załaduje (niestety, trochę to trwa - a mimo wszystko jakość nie zachwyca). Jeśli film nie chce wam się otworzyć, pobierzcie go stąd (przez polecenie "Zapisz element docelowy jako". Rozmiar pliku jest dość duży - 11,2 MB i ściąga się trochę czasu, ale za to potem możemy cieszyć się bardzo dobrą jakością trailera! ![]() Myślę, że warto także odwiedzić nowo otworzoną oficjalną stronę WB poświęconą filmowi i zobaczyć pierwszy oficjalny plakat... P.S. Ze 20 minut to mi z przygotowaniem newsa zeszło. Ciekawa jestem, czy dziś wszystkim wszystko włącza się w takim żółwim tempie. ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 08.05.2005 20:01 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Co to za scena w ktorej Potter biegnie z kims przez mgłę a pozniej skacze na skałę (0:41), bo jakoś nie mogę skojarzyć ? skaczę po skałach, keidy walczy ze smokiem.zwiastun ogólniemi się podoba. ale zauważyłam, że główni bohaterowie wyglądają coraz gorzej wraz z kolejnymi częściami. Felur jest dla mnie największą porażką tego filmu. Cedrik jest w sumie bardzo dobry. Krum, gdyby miał bardziej krzaczaste brwi, również by był. fajne trytony. smok beznadziejny. taka wyrośnięta jaszczurka. no. ogólnie na film na pewno się wybiorę, ale nie spodziewam się, aby był jakiś powalający... -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 07:19 |