Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
Eowina |
01.09.2004 19:59
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin |
Czy wierzycie ze nie jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ? Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
MalGanis |
29.05.2005 21:46
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 174 Dołączył: 12.04.2005 Płeć: Mężczyzna |
Oczywiście że wierzymy!
Ze ja wczęsnie jtego tematu nie widziałem. Bo był ten temat gdzięs na samym końciu w "Talk Show", a ja nie wiedziała, że te "podfora" czy jak to się tam nazywa jeszcze się na strony dzielą. Dopiero teraz to odkryłem XD a ifajne tematy odgrzebuję XD E... A wracając do tematu - pewnie że wierzę - przecież twierdzenie że jesteśmy sami w takim wielkiem miejscu jakim niewątpliwie jest wszechświat jesty bardzo egoistyczne, prawda? Czy nie wydaje się wam nadzwyczaj realne, że w pewnym układzie planetarnym mogła zaistnieć planeta zaskakująco podobna do naszej Ziemi i gdzie mogłaby pójść ewolucja taki msamym procesem (bądź podobnym). Mam nadzieję ze temat się rozkręci, bo jak MalGanis się gdzieś wypowie to od razu burza dyskusji nastaje. Zresztą ktoś będzie chciał wykazać że jestem szarlatanem a moje poglądy są najgłupsze na świecie - co najgorsze - bedzie myślał że tak jest naprawdę! A to bzdura - bo to ja teraz mam rację. I się założyć mogę, że ktoś z was widział UFO albo coś podobnego. Ja raz cos widziałem dziwnego... Nie będę się zarzekał że to było UFO bo szansa że to był tylko sterowiec/samolot/latający kot jest wyjątkowo duża. Ale mimo to wierzę... |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:37 |