Ufo, Czy wierzycie w zycie poza
ziemskie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ufo, Czy wierzycie w zycie poza
ziemskie?
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Czy wierzycie ze nie jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ? Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
![]() ![]() ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
zanim wyraze swoja opinie opowiem Wam moja niezwykla historie, od razu mowie, ze to prawda
![]() szlam sobie z psem przed blokiem, bylo juz ciemno. nikogo nie bylo wokol, i nagle uslyszalam jakis dziwny, niski, moze troche falujacy dziwiek. odruchowo spojrzalam na niebo, a tam byly cztery swiatelka, ulozone jakby w krzyz, dwa czerowne, dwa zielone. to cos poruszalo sie toerche wolniej, niz mozna byloby sobie wyobrazac, i nagle wlecialo prosto nad moja glowe... nie, nie pochlonal mnie promien swiatla i nie przywlekli mniena swoj poklad, zeby zrobic mi badania, po prostu dostrzeglam, ze to zwyczajny samolot, ktory leci doyc nisko ![]() i takie sa wlasnie te historie z UFO, moi drodzy :]. ludzie cos tam zobacza, a reszte sobie dopowiedza sami. z przeotu samolotu zaraz zrobia masowe porwanie i badania :]. a co do mojej opini - ja uwazam ze istnieja gdzies we wszechsiwecie jakies inteligentne istoty, co nie znacyz ze wygladaja podobnie do nas. watpie, ze bede miala okazje porownac ich wyglad z ludzkim, no ale moze kiedys dojzie do jakiegos spotkania. ale to za tysiace lat, nie sadze, ze wczesniej :]. ale mozliwe ze nie dojdzie, w koncu juz z nasza Ziemia nie jest najlepiej, co dopiero za tysiac lat :/ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 01:22 |