Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wakacje!, no żesz kurna
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
koniec ze szkoła na 2 miesiące! macie jakeis plany na lato? cieszycie sie ze zostawiacie miejsce swej udreki? [coz za idiotyczne pytanie] czy tez moze zal wam sie rozstawac ze znajomymi z klasy [lub tez moze z nauczycielami ;P]? udalo wam sie osiagnac wszystko co zaplanowaliscie na ten rok szkolny i czy dostaliscie sie do wymarzonych szkol?
pisac! -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 29.06.2005 11:53) Mi to w sumie teraz już rybka, bo jako przyszłoroczna maturzystka i tak kończe wcześniej^^ Ale zgadzam się z tym, ze to totalnie bezcelowe. Uczenia się i tak dodatkowego nie będzie, a tylko może popsuć plany wakacyjne. Edit: Są tutaj jacyś tegoroczni maturzyści? Jak Wam poszło? Ten post był edytowany przez Atina: 29.06.2005 11:48 -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Atina @ 29.06.2005 12:46) QUOTE(anagda @ 29.06.2005 11:53) Mi to w sumie teraz już rybka, bo jako przyszłoroczna maturzystka i tak kończe wcześniej^^ Ale zgadzam się z tym, ze to totalnie bezcelowe. Uczenia się i tak dodatkowego nie będzie, a tylko może popsuć plany wakacyjne. Edit: Są tutaj jacyś tegoroczni maturzyści? Jak Wam poszło? ja tam sie ciesze (i zarazem wspolczuje mlodszym), ze zdawalem jeszcze starym systemem, nowe matury sa chore. od polowy kwietnia w tym roku maturzysci mieli teoretycznie wolne. potem jakies egzaminy pisemne z dupy,z ktorych wyniki byly 1,5 miesiaca pozniej (ja na swoje czekalem... 3, moze 4 dni? nie pamietam juz dokladnie). po prostu miodzio. nie wiem jakim prawem ministerstwo edukacji wystawilo sobie '5' za tegoroczna mature. aa jeszcze nie wspomnialem ,ze podczas matur trzeba bylo zapewnic zajecia mlodszym klasom, ktorym tez sie mimo wszystko oberwalo. juz nie mowie o wynikach (jeden wielki lol) i systemu oceniania prac maturalnych, bo to juz ponizej krytyki. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:51 |