Avatary... I Nie Tylko, czyli moje początki zabawy ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Avatary... I Nie Tylko, czyli moje początki zabawy ;)
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
od ostatniego razu trochę chyba technikę poprawiłam. tak więc daję trzy avki wyprodukowane w wielkim pocie:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 24.08.2005 23:41 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No, ładne avy, ładne... Ale już się przywyczaiłam (tzn. kkate mnie przywyczaiła), że na avatarze zwykle jest jakiś napis... Nie jest to oczywiście reguła, ale jakiś napis by mi się tam przydał. No i wczesniej wspomniane ramki.
Ale avatary ładne, a z bannerów najbardziej podoba mi się pierwszy i czwarty :) -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Nimfadora @ 02.07.2005 14:29) No, ładne avy, ładne... Ale już się przywyczaiłam (tzn. kkate mnie przywyczaiła), że na avatarze zwykle jest jakiś napis... Nie jest to oczywiście reguła, ale jakiś napis by mi się tam przydał. No i wczesniej wspomniane ramki. No ta, ja cię przyzwyczaiłam... ale ostatnio czasem robię też avki bez napisów. ![]() Mnie osobiście 3 i 4 baner najbardziej się podobają. 5 też jest fajny, ale ten Zgredek jakoś tak dziwnie wycięty. -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:38 |