Reinkarnacja, czy wrócimy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Reinkarnacja, czy wrócimy?
Szara Elfka |
![]() ![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
To zagadnienie było tyle razy rozpatrywane przez wielkie osobowoci.
My wielkimi osobowościamy póki co nie jesteśmy, ale możemy podyskutować. Wierzycie w reinkarnacje? Czy wrócimy po śmierci jeszcze na ziemię? Może już żyliśmy kiedyś? A dusze w zwięrzęcych organizmach? -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bella |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 07.07.2005 ![]() |
a ja za nic nie chcialabym wrocic w innej postaci ,zaczynac wszystko od nowa bez wspomnien skad pochodzimy i kim tak naprawde jestesmy straszne ,a potem znow i znow....i tak do konca?jezeli jakis koniec bedzie ..reinkarnacja bylaby straszna dobrze ze nie istnieje w co wierze
-------------------- "Mam nadzieję, że kiedy następnym razem zdecyduje się pan bezmyślnie komuś zagrozić, narazi pan na niebezpieczeństwo swoje własne życie, i, dla dobra ludzkiej rasy, mam nadzieję, że je pan straci"TS
"The Dark Arts,are many, varied, ever-changing, and eternal. Fighting them is like fighting a many-headed monster, which, each time a neck is severed, sprouts a head even fiercer and cleverer than before. You are fighting that which is unfixed, mutating, indestructible." ![]() THE SNAPERS - Uczeń Alchemika |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:23 |