Reinkarnacja, czy wrócimy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Reinkarnacja, czy wrócimy?
Szara Elfka |
![]() ![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
To zagadnienie było tyle razy rozpatrywane przez wielkie osobowoci.
My wielkimi osobowościamy póki co nie jesteśmy, ale możemy podyskutować. Wierzycie w reinkarnacje? Czy wrócimy po śmierci jeszcze na ziemię? Może już żyliśmy kiedyś? A dusze w zwięrzęcych organizmach? -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hiob ale ja ci mogę pokazać ludzi którzy wierzą że w Polsce maszerują białe niedźwiedzie na ulicach i wcale nie uznaję tego za dowód że tak jest. Jak mówisz że coś jest udowodnione to oznacza że jest to udowodnione naukowo a nie że ktoś twierdzi że tak jest. Równie dobrze za udowodnione można uznać istnienie Boga i to że Bush potrafi dodawać liczby naturalne.
Idź powiedz panu/pani od matematyki że 2+2 jest 5 bo znasz ludzi którzy tak twierdzą. Zobaczymy co ci na to odpowie. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:28 |