Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
kubik |
16.07.2005 22:24
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
Co was doprowadziło do rozkoszy!
Hm mmmmmmmmmm Damm no może - no to że książka jest zdecydowanie nie o nastoletnim czarodzieju a o wojnie - hmm wotcher wolfie - jest to ship Remus/Tonks jakby ktoś nie wiedział hmmm ale podawajcie tutaj konkretne rzeczy... Ten post był edytowany przez kubik: 17.07.2005 08:10 -------------------- ...
|
Tilla_ |
20.07.2005 17:03
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.07.2005 Skąd: K-Pax |
Dla mnie to jest wogole Czarna Magia,ze Snape okazal sie wogole takim wrediochem,ale ja Go od poczatku nie lubilam,ale skoro przez cale 5 lat tak bardzo sie "zwiazal" z Dumbledorem i Dumb mu zaufal to czy on nawet wtedy mial powiwazzanie z Voldemortem ??? Czy dostarczal mu wiadomosci z Zakonu ?? Jakie sa ich plany itede ?? Ja sama nie wiem co mam o tym myslec dokladnie ...W kazdym razie Sanpe to skunks :P I to tyle.Nie wiem jak mogl zrobic cos tak podlego.Ale w koncu od od poczatku byl dziwny,a czego sie mozna po takim charakterze spodziewac ...
Edit by Klaud: Urgh. Argh. Umm. Agrrr... Severus to skunks? Severus jest Severus, a nie żaden skunks. Poza tym, moje drogie dziecko, po charakterze Seviego można się bardzo dużo spodziewać. Poza tym nie znasz dokładnych motywów jego postępowania. No. Jeszcze raz zobaczę taki post, to jak zapowiedziałam Kubikowi na GG - wydłubię łyżeczką od herbaty wnętrzności delikwentowi. Amen. Ten post był edytowany przez Klaud ze Slytha: 20.07.2005 17:30 -------------------- "I wana hold you high,and steal my pain..away.."
"Pewnych rzeczy czas nie jest w stanie uleczyc" "kazdy ukrywa to kim na prawde jest" "i tak bolalo..tego nie unikniemy.Wiec niech boli" [you] chcesz pogadac ?? Odezwij sie na gg:2791186 |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:04 |