Official Bleech Topic, Oficjalny temat bluzgowin :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Bleech Topic, Oficjalny temat bluzgowin :P
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wpisujcie tutaj co was rozczarowało w HBP.
- MAŁO LUNY!!! - ZA DUŻO GINNY!!! -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Tilla_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 19.07.2005 Skąd: K-Pax ![]() |
Wiec skoro tu mozna spojlerowac to zdziwil mnie oczywscie fakt: Snape Ksieciem Pol-Krwi i ze zdradzil Dunmbka,ale jak juz mowilam w innych postach od poczatku byl nie teges.
Po drugie: ryczalam -przy smierci Dumbka-ta ciekawa postac musiala zginac.Zreszta watpie,ze gdyby ktokolwiek inny zginal tez bym nie plakala ..no moze wykluczajac Snape'a i Draco ![]() Watek Harry i Ginny ?? wow ![]() Pozatym Olivander i Gosciu ktory sprzedawal Lody znikneli z Pokatnej ;/ Z lekka zaskoczyl mnie fakt Ron + Levander ![]() Hermiona niczym mnie nie zaskoczyla... Nowy minister. WSzyscy spodziewali sie ze opis "wygladal jak stary lew..." bedzie opisem Ksiecia ,a tak sie nie stalo ;/ Na poczatku myslalam,ze Rowling nas trohce wrolowala ![]() No a tak ogolenie to ksiazka moze byc ![]() ![]() -------------------- "I wana hold you high,and steal my pain..away.."
"Pewnych rzeczy czas nie jest w stanie uleczyc" "kazdy ukrywa to kim na prawde jest" "i tak bolalo..tego nie unikniemy.Wiec niech boli" [you] chcesz pogadac ?? Odezwij sie na gg:2791186 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 23:42 |