Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
kubik |
16.07.2005 22:24
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
Co was doprowadziło do rozkoszy!
Hm mmmmmmmmmm Damm no może - no to że książka jest zdecydowanie nie o nastoletnim czarodzieju a o wojnie - hmm wotcher wolfie - jest to ship Remus/Tonks jakby ktoś nie wiedział hmmm ale podawajcie tutaj konkretne rzeczy... Ten post był edytowany przez kubik: 17.07.2005 08:10 -------------------- ...
|
Katon |
21.07.2005 13:39
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Jak w dyskusjach o lustracji...... Są papiery, są podpisy, są raporty a Wyborcza, że wcale nie był agentem. Snape ZABIŁ Dumbledore'a. Dociera to do was? Zabił go. Bez litości i bez wahania. Zamordował go bo cały czas służył Voldemortowi. Dałem się nabrać (wielki plus dla 6tego tomu i całego cyklu!!!) ale teraz sprawa jest jasna. Snape to obrzydliwy zdrajca i sługa ciemności. Przy nim zdrada Anakina to piknik!!!!!! He deserve to die!!!!!!
Oczywiście ucieszyło mnie, że prawdopodobnie wygram zakład z Kubikiem (chciaż kiedy zaprosił ją na bal to serce podeszło mi do gardła, hehe) i że okazało się że Ginny to jednak ponętne dziewcze, bo po filmach jakoś tak miałem mało pozytwne wyobrażenie o walorach estetycznych jej twarzy...... Fakt, że Księciem okazał się Obleśny Zdrajca Snape też mnie zaskoczył, więc daje to książce na plus. No i sklep Freda i Georga. Fajnie, że chłopoki ciupią kabonę, niech się dziatki uczą przedsiębiorczości. |
owczarnia |
21.07.2005 13:49
|
Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta |
QUOTE(Katon @ 21.07.2005 13:39) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Jak w dyskusjach o lustracji...... Są papiery, są podpisy, są raporty a Wyborcza, że wcale nie był agentem. Snape ZABIŁ Dumbledore'a. Dociera to do was? Zabił go. Bez litości i bez wahania. Zamordował go bo cały czas służył Voldemortowi. Dałem się nabrać (wielki plus dla 6tego tomu i całego cyklu!!!) ale teraz sprawa jest jasna. Snape to obrzydliwy zdrajca i sługa ciemności. Przy nim zdrada Anakina to piknik!!!!!! He deserve to die!!!!!! Tralalala, srutututu, fikumiku . Sugeruję przeczytać książkę jeszcze raz. Ze zrozumieniem . -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:41 |