Official Bleech Topic, Oficjalny temat bluzgowin :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Bleech Topic, Oficjalny temat bluzgowin :P
kubik |
16.07.2005 22:21
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
Wpisujcie tutaj co was rozczarowało w HBP.
- MAŁO LUNY!!! - ZA DUŻO GINNY!!! -------------------- ...
|
Ahmed |
21.07.2005 19:08
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
Nie mogę wrzucać na JKR za to że uśmierca Dumbledore'a bo robi to w sposób dramatyczny. OCzywiście nikt się nie spodziewał że to Snape walnie w Albusa ale mniejsza z tym. W tej chwili kilkadziesiąt milionow ludzi zastanawia się co z tym Snape'm a tylko jedna kobieta na świecie wie co naprawdę siedzie w duszy Snape'a. II rozdział nastraja czytlenika w ten sposób że przez całą książkę zastanawiamy się po czyjej on jest stronie. A sama końcówka nie daje nam jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie
Jeśli to jest temat bluzgowin to muszę przyznać że brakowało mi akcji w książce, motorem napędowym dla mnie były rozdziały w których Harry dowiadywał się o przeszłości VOldemorta. Dopiero końcówka trzymała w napięciu... -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:09 |