Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co was doprowadziło do rozkoszy!
Hm mmmmmmmmmm Damm no może - no to że książka jest zdecydowanie nie o nastoletnim czarodzieju a o wojnie - hmm wotcher wolfie ![]() ![]() hmmm ale podawajcie tutaj konkretne rzeczy... ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 17.07.2005 08:10 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
snape'rka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: NT-kto zgadnie ten jest dobry ;) ![]() |
QUOTE i jeszcze postawa Fleur na samym końcu - no i co, że melodramatyczna? Taaaaa.... zwłaszcza ten tekst, że "ja będę piękna za nas oboje" czy coś w ten deseń... (rzyg, rzyg,rzyg) ![]() A tak na serio co mi się podobało, no parę rzeczy się znajdzie: 1. Zachowanie Snape'a, zgodzę się Matoosem, że to majstersztyk ![]() 2. Komentarze Luny podczas meczu, musicie przyznać, że ma dziewczyna styl... 3. Naturalnie dialogi między naszym drogim Heńkiem a Snape'm i innymi. 4. Tekst Dumbledore'a na początku ten, że Potter powinien spytać headmastera o ulubiony dżem. 5. Para Tonks+Lupin 6. Fajny też był tekst Ginny o tym tatuażu co go niby Potter miał mieć na piersi LOL, wybaczcie nie pamiętam jak to dokładnie szło, a nie chce mi się w tym momencie szperać po książce. Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę ![]() -------------------- Proszę się nie bać i nie regulować odbiorników. To tylko ja.
Life is a waterfall we're one in the river and one again after the fall swimming through the void we hear the word we lose ourselves but we find it all.... cause we are the ones that want to play always want to go but you never want to stay and we are the ones that want to choose always want to play but you never want to lose aerials, in the sky when you lose small mind you free your life |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 23:54 |