Kolejne Zdjęcia -bal Bożonarodzeniowy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kolejne Zdjęcia -bal Bożonarodzeniowy
Ania* |
09.05.2005 20:07
|
Unregistered |
Gazeta brytyjska "The Sun" opublikowała zdjęcia.
Kliknij tu, aby je obejrzeć. 1. Parvati i Harry tańczą 2. Odbijany - Harry i Hermiona 3. Obiecany taniec - Victor i Hermiona Moja opinia: Ta suknia Hermiony! W książce pisze, błękitna , a reżyser/ ktoś tam się uparł. Zresztą sukienka Parvati miała być różowa, a jest pomarańczowa. Wszystko jest niezłe, podoba mi się wystrój sali. Ten post był edytowany przez Guardian: 13.05.2005 19:53 |
Luna Fletcher |
27.07.2005 23:30
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 |
Mnie filmy o Harrym Potterze średnio się podobają. I to ze względu na niektóre bzdurne momenty, źle dopracowane przez reżysera no i za wpadki takie jak wilkołak, czy zły dobór obsady. Rozumiem, że ktoś jest dobrym aktorem ale czasem nie pasuje do charakteru książkowego i już. Rozumiem jednak dlaczego nie czuję wielkiej sympatii do tych produkcji. Czytając książkę sama wyobraziłam sobie ten magiczny świat na swój oryginalny sposób. Wiem też, że zawsze będę porównywała sceny z filmu do tych, które stworzyłam ja i jasnym jest, które wygrają w tej nierównej walce ... I tak jest lepiej. Dzięki temu widzę, jak świetnie pracuje moja wyobraźnia.
-------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:58 |