Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wakacje!, no żesz kurna
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
koniec ze szkoła na 2 miesiące! macie jakeis plany na lato? cieszycie sie ze zostawiacie miejsce swej udreki? [coz za idiotyczne pytanie] czy tez moze zal wam sie rozstawac ze znajomymi z klasy [lub tez moze z nauczycielami ;P]? udalo wam sie osiagnac wszystko co zaplanowaliscie na ten rok szkolny i czy dostaliscie sie do wymarzonych szkol?
pisac! -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
QUOTE(Potti @ 31.07.2005 20:27) Grecja może nie jest aż tak szpanerska jak Egipt, ale chyba o wiele przyjemniejsza. :> Mnie się wcale w Egipcie nie podobało. Po prostu w porównaniu z Chorwacją ciekawsze rzeczy można było znaleźć pod wodą. No i mój kochany piasek. W kraju faraonów schudłam 5 kilo w dwa tygodnie i wcale nie chciało mi się jeść gdy widziałam co mam na talerzu. Egipt to były moje najgorsze wakacje więc ... Co do Grecji to jest zdecydowanie przyjemniejsza od Egiptu. Milion razy. Polecam wszystkim. Zabytków też w sumie ma wiele więc dla zwiedzaczy też dobrze. ![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 08:51 |