Official Bleech Topic, Oficjalny temat bluzgowin :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Bleech Topic, Oficjalny temat bluzgowin :P
kubik |
16.07.2005 22:21
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
Wpisujcie tutaj co was rozczarowało w HBP.
- MAŁO LUNY!!! - ZA DUŻO GINNY!!! -------------------- ...
|
Bella |
05.08.2005 17:00
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 07.07.2005 |
ja zgadzam się po części z anagdą ,nie mówię do końca ,że książka jest zła czy gorsza od poprzednich tomów bo akcja na końcu bardzo się rozwija i jest ciekawa ,ale do połowy książki same nudy ,znów lekcje ,harry który wmawia sobie że nie kocha się w Ginny ,do tego książka która należy do pól-krwi księcia to samo było w drugim tomie tylko że wtedy była to własność Voldemorta ,znów mamy wątek książki .Ale było też parę ciekawych rzerzy takich jak przeszłość Toma no i relacja Snape z śmierciożercami ,chociaż początek o tym mugolskim ministrze normalnie takie nudy...książka ogólnie może być porównywalna do innych tomów choć na pewno robi się już książką powyżej powiedzmy tych 12 lat
-------------------- "Mam nadzieję, że kiedy następnym razem zdecyduje się pan bezmyślnie komuś zagrozić, narazi pan na niebezpieczeństwo swoje własne życie, i, dla dobra ludzkiej rasy, mam nadzieję, że je pan straci"TS
"The Dark Arts,are many, varied, ever-changing, and eternal. Fighting them is like fighting a many-headed monster, which, each time a neck is severed, sprouts a head even fiercer and cleverer than before. You are fighting that which is unfixed, mutating, indestructible." THE SNAPERS - Uczeń Alchemika |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:48 |