Official Bleech Topic, Oficjalny temat bluzgowin :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Bleech Topic, Oficjalny temat bluzgowin :P
kubik |
16.07.2005 22:21
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
Wpisujcie tutaj co was rozczarowało w HBP.
- MAŁO LUNY!!! - ZA DUŻO GINNY!!! -------------------- ...
|
kkate |
05.08.2005 19:26
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
No, Anka ma w sumie podobne odczucia jak ja, ale czego się można po moim starym druhu spodziewać?
QUOTE Aha, no i w życiu bym nie wpadła na to, że Half-Blood Prince to nazwisko połączone ze 'stopniem czystości krwi'. Myślałam, że będzie to coś zaskakującego, ale w zupełnie innym sensie... A tu takie coś. No dokładnie... i jak pisała Anagda, zwykle tytuł sugerował ten najważniejszy wątek. A tu... ee... no w sumie najważniejszym wątkiem wydają się być te lekcje z Dumblem, ale jak by tu nazwać książke wtedy? QUOTE Ogólnie - VI tom wciąga, jak pięć pozostałych. Jednak odniosłam wrażenie, że przeładowanie tych wszystkich nowych wątków (Horcruxy, wizerunek "Snape-zdrajca", Inferi, itd) spowodowało, że czasem czytało się to jak FF, ulatywała cała ta specyficzna rowlingowa magia... Miałam takie samo wrażenie. Teraz, jak słowo daję, czytam to drugi raz i normalnie się nudzę Ten post był edytowany przez kkate: 05.08.2005 19:27 -------------------- just keep dreaming.
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:56 |