Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
kubik |
16.07.2005 22:24
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
Co was doprowadziło do rozkoszy!
Hm mmmmmmmmmm Damm no może - no to że książka jest zdecydowanie nie o nastoletnim czarodzieju a o wojnie - hmm wotcher wolfie - jest to ship Remus/Tonks jakby ktoś nie wiedział hmmm ale podawajcie tutaj konkretne rzeczy... Ten post był edytowany przez kubik: 17.07.2005 08:10 -------------------- ...
|
Lor3L!n3 |
16.08.2005 04:03
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 10.08.2005 |
1 Horcruxy
2 Dużo więcej mroku i ciemności 3 Prawdziwa twarz Snapa i to jak ją ukazuje 4 Prawdziwy Draco niezdecydowany na którąś ze stron 5 Narcyza i Bella boski początek 6 Tnoks z Lupinem 7 Postawa Fleur po tym co się stało Billowi 8 Postać Blaisa który jak zawsze twierdziłam był facetem 9 Słowa jakie Harry wypowiada na koniec ministrowi o tym że jest człowiekiem Dumbledora 10 Motyw książki i genijalnosć Księcia Oraz QUOTE + "Fajnie, że wpadłeś." Tekst Rona, gdy Harry ląduje w skrzydle szpitalnym po meczu. + "- Nie martwię się, Harry – odparł Dumbledore, a jego głos, mimo przeszywającego zimna, był nieco pewniejszy. – Ty jesteś ze mną." Słowa Dumbla pod koniec rozdziału "Jaskinia". + "Zabini, który był przepytywany po McLaggenie okazał się mieć niesłychanie piękną czarownicę za matkę (z jego opowieści Harry wywnioskował, że miała siedmiu mężów, z których każdy zginął w tajemniczych okolicznościach zostawiając jej dużo złota)." Hi, hi... + "- Tak - odparł sztywno Harry. - Tak, proszę pana. - Nie musi profesor mówić do mnie proszę pana." Genialne! Kocham wymianę zdań Severus-Harry. Dokładnie te same odczucia. Podsumowując mało tych za jak możecie przeczytać napisałam w pokrewnym temacie sporo przeciw, ale z niewiadomych mi przycznyn uważam tą książkę za najlepszą (choć mało rozwiniętą) Ten post był edytowany przez Lor3L!n3: 16.08.2005 05:28 |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:03 |