Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Official Squieee Topic, Oficjalny temat radość :P
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co was doprowadziło do rozkoszy!
Hm mmmmmmmmmm Damm no może - no to że książka jest zdecydowanie nie o nastoletnim czarodzieju a o wojnie - hmm wotcher wolfie ![]() ![]() hmmm ale podawajcie tutaj konkretne rzeczy... ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 17.07.2005 08:10 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Lissy |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 09.08.2005 ![]() |
Mi ogólnie książka bardzo się podobała. Chociaż 5 części i tak nie pobiła.
![]() - pomysł z horcruxami - pogrzeb Aragoga i późniejsza rozmowa Harry'ego ze Slughornem - to że Harry jakoś poradził sobie z tą całą przepowiednią i się biedaczek nie załamał. Nie wiem jak ja na jego miejscu bym się zachowała... - Harry&Ginny, Ron&Hermiona i Luna&Neville. Normalnie lubię za to Rowling. ![]() - to że Mafloy nie zabił Dumbiego. Przez to chyba nawet troszkę zmieniłam o nim zdanie. - ogólnie to, że Snape zabił Dumbiego. Coś mi w tym totalnie nie pasuje i nie mogę doczekać się następnej części - dużo fajnych tekstów (jak w każdej części ![]() - i może to, że jak ją czytałam to płakałam jeszcze bardziej niż przy poprzednich tomach ![]() Ten post był edytowany przez Lissy: 16.08.2005 16:21 -------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 23:25 |