Fotki Z Czary Ognia, Zbiorówka :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fotki Z Czary Ognia, Zbiorówka :)
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Warner Bros opublikowało dziesięć bardzo ciekawych fotek z "Czary Ognia". Możemy na nich zobaczyć m.in. wszystkich uczestników Turnieju Trójmagicznego, Hermionę, Rona i rogogona węgierskiego
![]() Oto zdjęcia: (kliknij, aby powiększyć) ![]() Harry stojący obok Dumbledore'a ![]() Hermiona na Balu Bożonarodzeniowym, w dziwnie różowej (?) sukience ![]() Ron w szacie wyjściowej ![]() Wiktor Krum ![]() Cedrik Diggory ![]() Fleur Delacour ![]() Rogogon węgierski ![]() Czara Ognia i uczeń wrzucający do niej swoje nazwisko ![]() Bliźniacy próbujący wrzucić swoje nazwisko do Czary ![]() Labirynt z trzeciego zadania *** Pojawiły się informacje, że pierwszy zwiastun filmu ma być dostępny w internecie już w ten weekend! Filmik będzie można ściągnąć ze stron potterowskich oraz witryny apple.com w formacie .mov, odtwarzanym na programie Quick Time. Tak więc, jeśli nie posiadacie tej aplikacji, jak najszybciej wejdźcie na stronę <a href='http://www.apple.com/quicktime/' target='_blank'>http://www.apple.com/quicktime/</a> i ją ściągnijcie. Co do zwiastunu - nie możemy się doczekać! ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 02.08.2005 11:11 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Bratiin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: Hammer Bay, Genosha Płeć: Kobieta ![]() |
Odnośnie tych mniejszych stolików, to był w książce taki fragment:
"Długie stoły poszczególnych domów znikły, a zamiast nich pojawiło się ze sto mniejszych, oświetlonych lampionami. Przy każdym z nich siedziało ze dwanaście osób" No więc, proszę =). Dodam, że było to podczas balu. Aktorzy różni zupełnie od moich wyobrażeń. Mam przeczucie, że z tego nic dobrego nie wyniknie =P. Najbardziej rozbawiło mnie oko pana Szalonookiego. Mam nadzieję że tylko na tym zdjęciu to tak wygląda. Patrząc na zdjęcie Cho Chang, gdzie ma przypiętą odznakę Ravenclaffu przypomniała mi się jedna sprawa. Wszędzie spotykałam się, że na odznace tego domu widnieje kruk, co wydaje się naturalne, jednak ostatnio przeglądałam sobie Hp i Kamień Filozoficzny, no i tam pisze że symbolem Ravenclaffu jest łabądź. No i to tyle na ten temat =) -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 01:30 |