Fotki Z Czary Ognia, Zbiorówka :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fotki Z Czary Ognia, Zbiorówka :)
kkate |
06.05.2005 10:47
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Warner Bros opublikowało dziesięć bardzo ciekawych fotek z "Czary Ognia". Możemy na nich zobaczyć m.in. wszystkich uczestników Turnieju Trójmagicznego, Hermionę, Rona i rogogona węgierskiego W newsie także co nieco na temat zwiastunu filmu...
Oto zdjęcia: (kliknij, aby powiększyć) Harry stojący obok Dumbledore'a Hermiona na Balu Bożonarodzeniowym, w dziwnie różowej (?) sukience Ron w szacie wyjściowej Wiktor Krum Cedrik Diggory Fleur Delacour Rogogon węgierski Czara Ognia i uczeń wrzucający do niej swoje nazwisko Bliźniacy próbujący wrzucić swoje nazwisko do Czary Labirynt z trzeciego zadania *** Pojawiły się informacje, że pierwszy zwiastun filmu ma być dostępny w internecie już w ten weekend! Filmik będzie można ściągnąć ze stron potterowskich oraz witryny apple.com w formacie .mov, odtwarzanym na programie Quick Time. Tak więc, jeśli nie posiadacie tej aplikacji, jak najszybciej wejdźcie na stronę <a href='http://www.apple.com/quicktime/' target='_blank'>http://www.apple.com/quicktime/</a> i ją ściągnijcie. Co do zwiastunu - nie możemy się doczekać! Ten post był edytowany przez kkate: 02.08.2005 11:11 -------------------- just keep dreaming.
|
Tomak |
29.08.2005 10:11
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart |
QUOTE(Alakazam @ 27.08.2005 22:44) QUOTE Super zapowiada się Flour, bo już ze zdjęć zionie tajemniczością No na francuske to ona nie wygląda Alejakoś ładniej ją se wyobrażałem- już Cho jest ładniejsza PS. Ja se Moody'ego wyobrażałem dokładnie tak jak na tylnej okładce V tomu... A nie z jakąś opaską piracką na twarzy Fleur wygląda niezle. Katie Leung (Cho) to chyba młodsza jest o jakis rok lub dwa od reszty tj.Dana, Emmy i Ruperta a książkowa Cho jest o rok starsza od Harry'ego i tu jest zgrzyt bo wygląda jak dziecko w poruwnaniu do nich. Ja tez Moody'ego wyobrazalem podobnie do tego jak pokazany jest na okładce Zakonu Feniksa ale szalone oko jako lewe w filmie tez jest jako lewe a na okładce jako prawe Ten post był edytowany przez Tomak: 29.08.2005 12:32 -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:30 |