Wakacje!, no żesz kurna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wakacje!, no żesz kurna
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
koniec ze szkoła na 2 miesiące! macie jakeis plany na lato? cieszycie sie ze zostawiacie miejsce swej udreki? [coz za idiotyczne pytanie] czy tez moze zal wam sie rozstawac ze znajomymi z klasy [lub tez moze z nauczycielami ;P]? udalo wam sie osiagnac wszystko co zaplanowaliscie na ten rok szkolny i czy dostaliscie sie do wymarzonych szkol?
pisac! -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 09.09.2005 16:08) o matko. alkohol jest idealny do zgrania grupy, klasy czy czegokolwiek? współczuje światopoglądu. niech was Bóg ma w opiece. Podtrzymuję moje zdanie. Nie zależy to od mojego światopoglądu( sama piję stosunkowo mniej niż reszta klasy), ale faktów. Moja klasa zżyła się właśnie na imprezach, gdzie nie piliśmy przecież mleka. Tak jak powiedział voldus, stajemy się bardziej otwarci i częściej rozmawiamy ze sobą. Oczywiście, że tzw zgranie klasy można osiągnąc inaczej. Tylko zajmuje to dużo więcej czasu... Ten post był edytowany przez BeBe: 09.09.2005 19:11 -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 08:39 |