Moje Grafiki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Grafiki
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No to ja coś przedstawię... moje próby w Gimpie (więcje na www.waterfall92.deviantart.com)
Grafiki (miniatury) ![]() ![]() ![]() ![]() W związku z ostatnim wydarzeniem ![]() ![]() (sory za wielkość.. w pomniejszeniu nic nie widać ![]() Avatary ![]() ![]() Dopiero się uczę ![]() Prosżę o komentarze |
![]() ![]() ![]() |
Annik Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 02.11.2005 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Ulala... ludzie marnujecie się tu zapiszie do jakiejś akademi sztuk pięknych, albo co... aż mi się serce kraje... gdybym umiała malować jak co po niektórzy świat byłby mój (a jak nie to bym zaavadowała niektórych hahaha)
![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
"Died rather than betray your friends." "Voldemort... is my past, present and future... Nieruchomości - znam się na tym :) |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Słonik według mnie jest słaby, radzę rysować na dobry poczatek z natury.I nie rozmazywać paluchem bo to tylko pogarsza jakość. Proporcje i bryłowatość kiepskie. Ale ćwicz dużo .
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:13 |