Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
Wróżka14 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Chciałabym abyście na tej stronie wyrazili swoje uczucia, odczucia, wrażenia, opinie itd. Chcę abyście napisali tu, która z postaci KSIĄŻKOWYCH jest waszą ulubioną, a która to wasz "koszmar senny". Wypiszcie nie tylko imiona i nazwiska, ale i cechy, zachowania, wszystko to, co wywołuje wasze pozytywne lub negatywne zdanie na temat danej osoby.
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Wróżka14: 26.12.2005 17:37 -------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
![]() ![]() ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Na +
Luna uwielbiam jej dziwaczność a zarazem naturalność Lupin taka "Matka Teresa". Bardzo go lubię za to, że był wspaniałym nauczycielem i w ogóle ![]() Dumbledore wzbudza szacunek, potężny mag. Fred i George są świetni. Wprowadzają fajną atmosferę i dzięki nim książka nabiera humoru ;p Na - Cho przede wszystkim. Płaczliwa, niezdecydowana lalka (sorry za określenie), która podrywa wszystkich naokoło Draco przegina. Jedno co mnie razi, i przez co go nie lubię to nazywanie Hermiony "szlamą". Tyle. Umbridge wredna baba Harry na początku było fajnie, ale w czwartym i piątym tomie przestał mi się podobać. Jak Katarn napisał - raz bohater, raz idiota. Mania ratowania ludzi wcale nie jest śmieszna. Neutralne Hermiona raz fajna, raz nieciekawa. Lubię ją za jej inteligencję, lecz zgrzyta mi jej przemądrzałość Ron dzieciak, trochę gapowaty, ale naturalny. Snape fajna postać ze względu na jego złośliwość. Tylko czasami przesadza. i cała reszta postaci, których nie wymieniłam ;] -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 19:55 |