Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
Wróżka14 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Chciałabym abyście na tej stronie wyrazili swoje uczucia, odczucia, wrażenia, opinie itd. Chcę abyście napisali tu, która z postaci KSIĄŻKOWYCH jest waszą ulubioną, a która to wasz "koszmar senny". Wypiszcie nie tylko imiona i nazwiska, ale i cechy, zachowania, wszystko to, co wywołuje wasze pozytywne lub negatywne zdanie na temat danej osoby.
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Wróżka14: 26.12.2005 17:37 -------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
![]() ![]() ![]() |
December |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 103 Dołączył: 07.11.2005 Skąd: miasto spotkań bez barier Płeć: Kobieta ![]() |
Ukochani bohaterowie:
Po pierwsze Remus Lupin - za to, że jest cierpliwy i wyrozumiały, a także za to, że był "najgrzecznieszym" z Huncwotów. ![]() Po drugie Luna- po prostu urocza przez to swoje dziwactwo, podziwiam ludzi, którzy potrafią stworzyć sobie swój własny świat Po trzecie Harry - bo to po prostu Harry ![]() Bohaterowie, za którymi nie przepadam: Po pierwsze Umbridge - już od pierwszego momentu, w którym pojawia się w książce wiedziałam, że będzie wredną, fałsztwą ropuchą Po drugie Percy - jego zdrada tak mnie wnerwiła i jeszcze to tchóżostwo, jakby tak trudno było przeprosić za popełniony błąd, brrrr... Naprawdę powinnien dostać nauczkę. Po trzecie Firenzo - trochę to dziwne, ale już od KF centaury mnie denerwowały, a tu proszę niespodzianka Firenzo zostaje nauczycielem, okropność Jest jeszcze oczywiście cała gama pozostałych postaci, których bardziej lubię lub mniej, ale Ci powyżej to są Ci z pierwszych miejsc na liście. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 20:28 |