Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
Wróżka14 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Chciałabym abyście na tej stronie wyrazili swoje uczucia, odczucia, wrażenia, opinie itd. Chcę abyście napisali tu, która z postaci KSIĄŻKOWYCH jest waszą ulubioną, a która to wasz "koszmar senny". Wypiszcie nie tylko imiona i nazwiska, ale i cechy, zachowania, wszystko to, co wywołuje wasze pozytywne lub negatywne zdanie na temat danej osoby.
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Wróżka14: 26.12.2005 17:37 -------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
![]() ![]() ![]() |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Lubię:
![]() Bo: - jest słodki - milusi - spokojny - zrównoważony ![]() Bo: - wariat z niego, ale kochany - ma genialne pomysły - czerpie facet z zycia ile wlezie - jest wiecznie roztrzepany (i tu nie chodzi tylko o fryzure ^^ ) ![]() Bo: - nie poddał się - potrafił opanować chęć zemsty - zawsze był lekkoduchem - jest tak naprawde dla nas tajemnicą bo w gruncie rzeczy wiemy o nim niewiele ![]() Bo: - jest rozważna - potrafi byc także zabawna - traktuje regulaminy z szacunkiem, ale bez przesady (chociaz nawet nie zadje sobie z tego sprawy) - jest nieco głupiutka bo nie widzi wielu rzeczy jakie dzieją się wokół niej (np. uczycia Rona) ![]() Bo: - podobnie jak Syriusz jest dla nas tajemnicą - jego przyszłość stanowi dla nas zagadkę - domyślamy się, że pod pancerzem Postrachu Hogwartu kryje się zupełnie inny facet ![]() Bo: - jest zabawna - gapa z niej strasza, ale jest urocza ![]() Bo: - mam na jej temat własne wyobrażenie Irytuje mnie: ![]() Bo: - obwinia siebie o wszystkie krzywdy na świecie - zawsze chce zostać jakims bohaterem od siedmiu boleści - nawet o tym nie wiedząc szuka dziewczyny, a ma ją przeciez tuz przy boku ![]() Bo: - jest takim samym rasista jak Malfoy - w denerwujący sposób stara się zwrócić uwagę Hermiony ![]() Bo: - dziadzio Albus skrywa za wiele sekretów - jest cholernie wkurzający (te jego niedomówienia!) ![]() Bo: - myśli że jest Królem Świata - nienawidzi szlam - jest chamski i arogancki - co tu dużo pisać - jest dupkiem - mimo to ma w sobie coś intrygującego - to wiona jego rodzicow że tak go wychowali ![]() Bo: - nie chcę spojlerować Nie znoszę: ![]() Bo: - pozostawię to bez komentarza, wszystko już zostało napisane ![]() Bo: - jest przewrażliwiony - jakiś taki w ogóle... niemiły ![]() Bo: - nie wie czego dokładnie chce - jest POWAŻNIE stuknięty - Voldzio ma denerwujący zwyczaj zabijania ludzi, których spotyka Ten post był edytowany przez Tenebris69: 30.12.2005 12:02 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 20:16 |