Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
Wróżka14 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Chciałabym abyście na tej stronie wyrazili swoje uczucia, odczucia, wrażenia, opinie itd. Chcę abyście napisali tu, która z postaci KSIĄŻKOWYCH jest waszą ulubioną, a która to wasz "koszmar senny". Wypiszcie nie tylko imiona i nazwiska, ale i cechy, zachowania, wszystko to, co wywołuje wasze pozytywne lub negatywne zdanie na temat danej osoby.
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Wróżka14: 26.12.2005 17:37 -------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mi z filmu najbardziej podobała się...........................
Niech ktoś zgadnie ![]() ![]() Książkowy Cedrik był dla mnie obojętny. Troszkę przykro mi sie zrobiło, gdy musiał umrzec jako taki młody chłopak. Ale filmowy Cedrik jest DO TYŁKA. I nie dlatego, że aktor źle grał. Tylko dlatego, ze źle WYGLĄDAŁ. Od frontu jeszcze nie aż tak źle, chcoiaż mógłby wyglądać lepiej. Ale z profilu to istny potwór. Twarz spłaszczona jak u mopsa i ta fryzura. BŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. On cąłkowicie zakłócał mi odbiór estetyczny filmu. Jakbym był dziewczyną to ja już bym wolał Kruma. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(Ronald @ 17.01.2006 20:56) A mi z filmu najbardziej podobała się........................... Niech ktoś zgadnie ![]() ![]() Hmm... Ronaldzie trudna zagadka... Chyba nie zgadnę ![]() ![]() ![]() Co do aktorów to nie powiem, żeby większość była piękna... (aktorek też) Oczywiście nie mogą wszyscy byś super piękni, rozumiem, ale... Z Cedrikiem i Ginny przesadzili... (mam nadzieję, że Ginny wydorośleje) [chodzi mi o aktorkę, która ją gra, nie chce mi się szukać, jak się nazywa] -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Wrona @ 18.01.2006 00:03) Co do aktorów to nie powiem, żeby większość była piękna... (aktorek też) Oczywiście nie mogą wszyscy byś super piękni, rozumiem, ale... Z Cedrikiem i Ginny przesadzili... (mam nadzieję, że Ginny wydorośleje) [chodzi mi o aktorkę, która ją gra, nie chce mi się szukać, jak się nazywa] ja też na początku narzekałem na wygląd, ale spójrzcie na to z inej strony. Film jest trochę bardziej realistyczny, bo wszyscy wyglądają przeciętnie, normalnie. Głupio by było gdyby po szkole wałęsały się same laski i playboye. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 20:00 |