Lost
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Lost
Mroczny Wiatr |
22.01.2006 12:19
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna |
Oglądacie ten serial?
-------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! |
Ahmed |
22.01.2006 21:16
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
QUOTE wrr... dobrze ze mam po DC++ osiedlowe 10MB/s:D no to tak jak ja ;D takie łącza to ja rozumiem. Ale jak nam ostatnio external IP założyli to dużo tałatajstwa się naszło i już nie wiadomo od kogo jest dobrze ciągnąć. Co nie zmienia faktu że film masz na dysku w 2 minutki i zawsze może zabić chwilową nudę, ściągasz i masz (zamiast męczyć kompa całymi nocami). -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:58 |