Mroczny Wiatr
22.01.2006 12:19

Oglądacie ten serial?
dementorek
22.01.2006 12:20
ni.
ne, bo leci wtedy Desperate Housewives ;p
ja nie mam tv od października;p
dementorek
22.01.2006 12:53
ja nie mam tv od wrzesnia;p
a ja miałem na początku, ale z pierszej stancji wypieprzyli mnie za pyzy z mięsem.;>
nie mam jedynki od roku - z przerwami.
dementorek
22.01.2006 13:21
QUOTE(MisieK @ 22.01.2006 11:54)
a ja miałem na początku, ale z pierszej stancji wypieprzyli mnie za pyzy z mięsem.;>
jak to za pyzy z miesem?

przeciez to ekskluzywne jedzenie jest.
i tu ich bolało. swoją drogą, od wczoraj nic nie jadłem, trzeba to zmienic;]
nie no, sytuacja była taka ze mieszkaliśmy we 4 osoby(ja, kumpel i jeszcze dwie współlokatorki w innych pokojach). Stwierdziliśmy, że trzeba zrobić imprezę. To zrobiliśmy. Kumpel się zjawił przy okazji więc było nas 5. No i robiliśmy o 2 w nocy pyzy po litrze na głowe... a że stare budownictwo i strasnie dzwięk spadającej ze schodów patelni nosi to... no i jeszcze kumpel u nas przekimał, dzień po się dowiedzieliśmy, że tak nie można:>
ano ja Losta oglądam. Zassałem pierwszy sezon i oglądam na kompie. Tak właściwie to moje jedyne ciekawe zajęcie od jakiegoś tygodnia. Obejrzeć warto, intryguje, zastanawia i ma swój specyficzny tajemniczy klimat (zagadka goni zagadkę).
ogladalem pierwsza serie na 1 [znaczy bedzie jeszcze jeden odcinek], ale 2ga jest na AXNie i nie wiem czygo mam w zasadzie.
pierwsza seria bardzo dobra.
ja juz pisalam o zagubionych i nie bede sie powtarzac!!!
taka jestem butna o
ja oglądam. jedyny w ogóle serial. po za klanem.
HUNCWOTKA
22.01.2006 14:51
Ta ,Klan jest THE BEST! ja kocham Ryśka
A zagubionych nie oglądam bo nudne jest
Gdyby mi nie kolidowalo z desparate housewifes to bym pewnie lezala bykiem na kanapie i sie patrzyla, bo irakijczyk jest interesujacy.
ja zacząłem oglądać w tv od 20 odcinka, więc żeby zrekompensować straty wyssałem season 1 przez DC. No i teraz nadrabiam zaległości. Elva jakbyś chciała to mogę ci zarzucić kilka linków skąd można ściągnąć. No bo wiesz ten Irakijczyk...
Moj mezczyzna jak sie wreszcie ruszy do akademika to bedzie mial alles, ale mimo to podrzuc mi sznurki, bo z nim to nigdy nie wiadomo.
Lost season 1Troszkę czasochłonne....Bo chyba nie będziesz ciągnęła przez DC z Lublina?
dementorek
22.01.2006 17:29
paskudne serwery. w sieci akademickiej idzie mi 15 KB/s tylko.
Ja mam bardzo ladne lacze, bo 2048kb/sec, ale malo miejsca na dysku i nie wiem ile by ciagnal ten konkretny plik.
dementorek
22.01.2006 18:33
no mowie, ze cos kolo 15.
dementorek
22.01.2006 18:57
ble.
wrr... dobrze ze mam po DC++ osiedlowe 10MB/s:D
dementorek
22.01.2006 19:06
czekjaj czekaj, juz sprawdzam kiedy mam najblizszy pociag
ale to nie wszystko.
serwer padł ostatnio.
;p
ale są w trakcie naprawy.
dementorek
22.01.2006 19:21
ok, to przyjade po sesji.
tylko przywieź jakiś dysk, bo ja po pierwszym dniu użytkowania tej sieci miałem swoją 40 totalnie zawaloną i musiałem nagrywać na płyty;p teraz mam 200 mega wolnego;p
wrr... dobrze ze mam po DC++ osiedlowe 10MB/s:D
no to tak jak ja ;D takie łącza to ja rozumiem. Ale jak nam ostatnio external IP założyli to dużo tałatajstwa się naszło i już nie wiadomo od kogo jest dobrze ciągnąć. Co nie zmienia faktu że film masz na dysku w 2 minutki i zawsze może zabić chwilową nudę, ściągasz i masz (zamiast męczyć kompa całymi nocami).
wspomnien czar - kiedys byl piekny sieciowy hubik.
a teraz dupa - zostal torrent i dlugie noce ;P
no ja tez tylko torrent tykam, ogolem moj bit comet jest wlaczony 247
Widzę, że temat powrócił w wielkim stulu...O i o Klanie już było

, a już miałam coś napisać. Elva, co za Irakijczyk? Zapodaj jakieś konkrety, to może się kiedyś do sąsiadów na TV wybiorę
A kiedy w ogóle to leci?
czwartek 20.20, i googluj synu! ;/
QUOTE(Elvaralinde @ 22.01.2006 16:45)
irakijczyk jest interesujacy.
Irakijczyk jest mrrrau.
Z pierwszej serii oglądałam co drugi odcinek, bo mi zajęcia kolidowały, a wczoraj już zaczełam romans z II serią na AXN. I podooooba mi się.
QUOTE(MisieK @ 23.01.2006 08:27)
czwartek 20.20, i googluj synu! ;/
Jeśli już, to córko
Wolę się dowiedzieć od was.
Oglądam czasem. A jak nie oglądam to mi kolega relacjonuje. Więc jakbym oglądał. Głupie, ale fajne. Jeszcze MjakMiłość lubie i "On the everybody's own street"
Z dedykacją dla wszystkich rozochoconych Pań:

mrrrrrrr......
Jak Ty, Ahmed, potrafisz kobiecie dobrze zrobic :d
dementorek
23.01.2006 18:46
'
HUNCWOTKA
23.01.2006 18:56
a to na AXN też to leci?Nawet nie wiedziałam
Na AXN jest wszystko.
<piorun, grzmot>
no wiesz - grzmocic mnie tak na publicznym forum? ;d
<tylko sie pytam - nie mam kablowki na swoim malutkim telewizorku>
Oj Elva, want more? XP Czy dosyć wrażeń jak na jeden dzień?
jak jeszcze zaczniesz do niej pisac druczkiem to dopiero dasz jej wrazen, czy nie Elvuś? ;*
:}}}
Ahmed to prawie jak Sayid XD
Tylko nie mówcie że prawie robi wielką różnicę....
Child - iiiiiiiiii!!!! ^________^
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę